inrikes

Klicka här för att läsa magasinet digitalt.

Aktuellt & utvalt

Inrikes-Aktuellt-&-utvalt

Dela

En apa på vakt, en skrynkelfri modell och en diskställning som hängt med bjuder vi på här.

Håller ställningarna

Ludvig Löfgrens glasdesign har alltid stuckit ut. Självklart och kaxig såsom exempelvis ljuslyktan i form av en döskalle. Apan i My Vide Life (Gabba Gabba Hey), 3 500 kr från Kosta Boda, har attityd och bevakar till synes över sitt revir.

Skrynkelfritt är modellen

Kraftfull är ordet som används i marknadsföringen av den nya steamern Cirrus X Handheld Steamer, 1 300 kr från Steamery. En smart tanke här är att använda steamern inte bara för att bli av med skrynklorna utan även för att fräscha upp plagget i fråga och på så vis tvätta mer sällan.

Prima äppelväder

Sommarens väder har varit riktigt bra för äppelskörden konstaterar Kiviks Musteri. På Österlen handhar de två odlingar med 50 olika sorters äpplen varav majoriteten används till must och cider. När de plockas beror på vad de ska användas till. Visste du exempelvis att äpplen till cider får sitta kvar på trädet lite extra länge för att utveckla den optimala sötman?

Inrikes-Aktuellt-&-utvalt

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Att koncentrera sig på en sak i taget är en svår konst. Särskilt idag, när vi ser på multitasking som...

Om ”Att bli ett med tapeten”, är det optimala då vi kliver in i samtidens mönstervärld kan vi inte riktigt...

Historia och innovation, här handlar det om nya föremål som redan innan de slår ner blir klassiker redan vid nedslaget....

Fem nya guidade visningar på Dramaten i Stockholm presenteras nu, det handlar om visningar i och utanför Thaliahuset och berättelser...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy