Puustellis nya Trendkök

Av publicerat

Ett kök baserat på trendspaning, aktuella färger, beteende och behov. Det är andra året i rad som Stefan Nilsson, även känd som Trendstefan, är involverad i utvecklingen av detta kök. Förra årets lansering fokuserade på skapandet av trivsamma miljöer med hänsyn till den tidens ökade hemmajobb och uppdaterade färgval. Årets Trendkök betonar att fira och unna sig något extra.

En framträdande detalj i köket är “firarskåpet”, som är utformat för att rymma en flaska vin (alkoholfritt är också möjligt) och två glas, för att uppmuntra till festligheter. Det betonas att svenskarna älskar att fira olika tillfällen och att detta behov är viktigt, särskilt i tider av utmaningar.

Puustellis Trendkök bygger på Miinuskök, som är ekologiskt och byggt med miljövänliga material. Det är unikt genom sin biokompositstomme och användningen av ekologiska alternativ till klassiska material som MDF- och spånskivor. Årets Trendkök är utformat för att spegla framtiden genom att utmana med nya färgval, beteenden och behov.

Färgsättningen i årets Trendkök karakteriseras av en djup röd färg i kombination med grått, blått och puderrosa. Det betonas att den röda färgen är utmanande och nästan sensuell, och den förutspås bli populär. Dessutom innehåller köket två köksöar med rundade kanter, som är utformade för att vara perfekta för festliga tillfällen.

Trendköket presenteras som en slags catwalk där nya designidéer och möjligheter visas upp. Det uppmuntrar till att skapa ett unikt kök genom att inspireras av olika delar av konceptet. Den nya versionen av Trendköket kommer att vara tillgänglig för visning i Puustellis showroom i Sisjön.