Finsmakande Glögg med Enbär och Plommon från Finland

Av publicerat

 

Årets smakupplevelse i Loimu – Finsk Årgångsglögg med Svarta Vinbär och Plommon

Loimu, Finlands äldsta och mest framgångsrika premiumglögg, är stolta att presentera sin glögg för 2023, en rödvinsglögg med den förföriska smaken av svarta vinbär och saftiga plommon. Förra årets jubileumsutgåva, firande deras 170 år på marknaden med smak av hjortron och äpple, sålde snabbt slut och blev en sensation.

 

 

Årets glögg från det finska familjeföretaget Lignell & Piispanen hämtar sin smak från noggrant plockade plommon och aromatiska svarta vinbär från trädgården. Dessa naturliga ingredienser förenas sedan med varma julkryddor och ett speciellt utvalt rött vin, skapande en smakupplevelse som är både rik och förtrollande.

Loimu bevarar sin tradition av en högtidlig och elegant flaska som numera är ett uppskattat samlarobjekt. Flaskan är fortsatt 750 cl och återspeglar årets unika innehåll.

För första gången lanseras även Loimu White Glögg i Sverige, gjord på finska åkerbär och vitt vin. Precis som årgångsglöggen är denna skapad med generationers kärlek till tradition och smak.

Loimu Strong Glögg 2023 med smak av plommon och svarta vinbär samt Loimu White Glögg finns tillgängliga i Systembolagets beställningssortiment från och med den 2 oktober. Njut av dem som de är, uppvärmda till perfekta 60 grader, eller använd dem som en fantastisk bas i juliga cocktails.

 

 

 

LOIMU ÅRETS GLÖGG 2023- Svarta Vinbär & Plommon

Alkoholhalt 15%

Flaskstorlek 750 ml

Artikelnummer: 5789502

Pris: 155 kr

LOIMU VITVINSGLÖGG

Alkoholhalt 15%

Flaskstorlek 750 ml

Pris: 155 kr