4 X BOKTIPS

Av publicerat

Vi planterar, vi håller koll på tiden och vi lär oss mer om ledarskap och om att leda oss själva.

 

ODLINGSKALENDER
SARA BÄCKMO
Vilken tomat gav störst skörd? När sådde jag rädisorna som var så goda på senhösten? Och hur ska jag komma ihåg misstagen från vårens löksådd? Om någon vet vad som behövs för att hålla koll på en rejäl året runtodling är det Sara Bäckmo, och här delar hon med sig av grunderna, månad för månad. Med tydliga rubriker för varje månads sådd, omskolning, utplantering, gödsling och skörd kan du anteckna vad som händer i din trädgård under fem år.

KLOCKOR – EN TIDLÖS HISTORIA
ARMBANDSURETS UTVECKLING
Den här boken berättar armbandsurets spännande historia och utveckling. Årtionde för årtionde får vi veta vilka personer, händelser, trender, innovationer, tillverkare och modeller som inte bara representerade sin tid utan också påverkade utvecklingen av armbandsuret. Boken är en guldgruva för alla klockintresserade, rikt illustrerad med tidstypiska reklamannonser och foton på betydelsefulla klockor från respektive tidsperiod.

OM LEDARSK AP & OM ATT LEDA SIG SJÄLV
DET BÄSTA FRÅN HAR VARD BUSINESSREVIE W
HBR är världens mest inflytelserika tidskrift inom management. Här har man samlat de tio mest betydelsefulla artiklarna inom ledarskap och att leda sig själv. Artiklarna är skrivna av ledande experter och forskare. Om ledarskap ger chefer kunskap och inspiration att reflektera över och förfina sitt ledarskap och utgångspunkten för Om att leda sig själv är att framgång som ledare börjar med en kritisk titt i spegeln. Tidlösa insikter för alla chefer!