Rolfs Flyg & Buss köper charterbolaget Solresor

Av publicerat

Gruppresearrangör Rolfs Flyg & Buss förvärvar charterarrangören Solresor. Under de senaste 45 åren har arrangören förädlat konceptet rundresor. Nu är det dags att lyfta charterbranschen till nästa nivå.

Det finns utrymme för förbättring i charterbranschen. Charter kan bli mer kvalitativ, prisvärd och spännande. Genom att tillföra branschen ny och innovativ teknik ska Solresor erbjuda de allra bästa charterupplevelserna till rätt pris.

– Solresor är ett bra och starkt varumärke nära förknippat med sol-, bad- och upplevelseresor. Det står för kvalité till rätt pris och passar in i vår portfölj, säger VD Emanuel Karlsson på Rolfs Flyg & Buss som nu också tillträder som VD på Solresor.

Solresors verksamhet startade 1989 i Sverige och växte snabbt till en framgångsrik charterarrangör. Historiskt har Solresor varit en innovatör i branschen och var tidigt ute med både nya upplevelser och destinationer.