BOKA MÖTET PÅ NÄTET – SPAR BÅDE TID OCH PENGAR

Av publicerat

Att boka ett skräddarsytt möte har hitintills krävt att den ansvarige besitter stor erfarenhet inom området. Och just bokning av möten har hitintills i huvudsak skett på traditionellt sätt – nu är det dags att ta konferensbokningen in i framtiden.

AV YVONNE GULL

 

 

“Alla som arbetar med att arrangera eller beställa konferenser vet hur mödosam processen är och svårigheten att få en totalbild över bokningen, se priser och kunna jämföra.

 

Nu har Nordic Choice Hotels lanserat en onlinetjänst för konferensbokning. Tjänsten som är den första i sitt slag inkluderar möjlighet att boka lokaler, utrustning och förtäring. Då de flesta möten har olika behov och önskemål har hitintills detta inte varit ett alternativ.

Inledningsvis lanseras nu onlinebokning för åtta hotell i Stockholm. Konferenslokalerna presenteras nu med 360-bilder och som bokare väljer du möblering, utrustning, mat och dryck. Redan här får du ett pris på ditt möte, och har således möjlighet att enkelt jämföra även prislappen på arrangemanget.

– Alla som arbetar med att arrangera eller beställa konferenser vet hur mödosam processen är och svårigheten att få en totalbild över bokningen, se priser och kunna jämföra. Detta tillsammans med att enkelt kunna addera hotellrum för övernattande och övriga extratjänster kommer att skapa en enklare vardag för många. De åtta hotell som detta nu lanserats på får oerhört mycket positiv återkoppling och planen är nu att lansera detta brett över Norden, säger Lisa Farrar, CEO för Nordic Choice Hotels digitala bolag eBerry.

Inledningsvis ingår dessa åtta hotell i projektet: Clarion Hotel Arlanda Airport, Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel Stockholm, Hotel At Six, Hotel C, Nordic Light Hotel, Quality Hotel Friends och Quality Hotel Globen.