Åhléns Outlet vill öppna fler varuhus framöver

Av publicerat
åhlens-outlet

Under mars och april öppnade Åhléns Outlet dörrarna i Västerås och Norrköping. Åhléns Outlet är Sveriges första outletkoncept som samlar allt inom mode, hem och skönhet under ett tak.

I Erikslund i Västerås och i Ingelsta i Norrköping finns Åhléns nya och moderna outletvaruhus. Där erbjuds samma höga kvalitet i en modern miljö som i Åhléns varuhus, med både gamla och nya varumärken, men till ett betydligt lägre pris.

– Vi har dragit igång med full kraft med våra två nya varuhus och vi är väldigt glada över det intresse som kunderna har visat. Åhléns Outlet har både välkända varumärken och nya, tillfälliga, varumärken till 30–70 procent lägre pris än rekommenderat pris. Vi hoppas att kunder från olika delar av landet kommer och hälsar på och fyndar bland vårt breda sortiment, med både hemprodukter, dam- herr och barnavdelning, säger Stina Klaesson, VD Åhléns Outlet.

Åhléns Outlet är Sveriges första outletkoncept med allt inom mode, hem och skönhet samlat under ett tak där kunden kan fynda kända varumärken i en modern miljö till låga priser. Exempel på varumärken: WHYRED, Hunkydory, Dr Denim, Kosta Boda, WESC, PUMA, Orrefors, Boomerang och Löwengrip.

Fler outletvaruhus ska efter utvärdering öppna framöver.