Salming lanserar sin femte löparkollektion

Av publicerat
  • Foto:Alexandra Bergendahl

  • Foto:Alexandra Bergendahl

  • Foto:Patrik Johäll

No. 01 / 03
Galleri
Fullskärm

Salming enRoute, en mängdträningssko som blev en stor framgång förra säsongen.

Tillsammans med DistanceD6, uppgraderade Speed6 och den ultralätta Race6 har man ett heltäckande road-sortiment. På trail ligger fokus på förra årets prisbelönta sko på ISPO, Trail5 med Vibrams Megagrip sula, tillsammans med kritikerrosade Salming Elements.

När det gäller textil så presenterar Salming nya iögonfallande färgkombinationer kombinerat med grafiska mönster. Snabbt i coolt är ledmotiven. Force tights för herr och motsvarande Flow tights för dam är exempel på den uttrycksfulla design som har blivit Salmings kännetecken. Den största nyheten för våren 2018 är den nya triathlonkollektionen som utvecklats tillsammans med Salmings atleter. Kollektionen består av hel triathlondräkt samt separat över- och underdel för både herr och dam.