MTR Express lanserar lojalitetsprogram

Av publicerat

MTR Express lanserar club Xpress den 1 fevbruari.

Med ambitionen att skapa resebranschens smidigaste och mest fördelaktiga lojalitetsprogram, erbjuds medlemmar att tillgodoräkna sig ytterligare förmåner och bekvämligheter samt möjlighet att tjäna ytterligare poäng på sina resor. Genom att öka antalet återkommande kunder siktar MTR Express på fortsatt stark tillväxt under 2018.

Sedan juni 2016 har MTR Express haft ett samarbete med SAS EuroBonus där tågresenärer har kunnat samla EuroBonus-poäng på resor med oss. Från februari avslutas detta samarbete när MTR Express den 1 februari istället lanserar sitt eget lojalitetsprogram som ett resultat av noggranna kundanalyser. Medlemmar i club Xpress tjänar en krona på varje tiokrona de spenderar och intjänade poäng kan användas till att köpa nya biljetter på alla avgångar.

– Vi är väldigt nöjda med det samarbete vi har haft med SAS EuroBonus. Efter stark tillväxt de senaste åren ser vi dock en möjlighet att ytterligare förbättra vårt erbjudande till våra återkommande kunder genom att lansera ett eget program, säger Peder Osterkamp, kommersiell chef på MTR Express.