Bli en del av Arlandas “Hall Of Fame”

Av publicerat

För många som anländer till Stockholm Arlanda Airport är porträtten av välkända landsmän ett uppskattat och välkomnande inslag. I höst är det genom en tävling möjligt för vem som helst att få sitt porträtt upphängt i ankomsthallen i Terminal 2 och 5 på Arlanda. 

Projektet Portraits of Sweden är en del av mobiljätten Huawei kampanj där man vill dela berättelser och visa bilder på människor från hela landet. Genom att dela sitt porträtt och berättelse med #portraitsofsweden på Instagram har alla en chans att vinna en plats på väggarna i utrikesterminalerna.

– Bakom varje ansikte finns en berättelse och det vill vi på Huawei belysa genom detta initiativ. Vi har inspirerats av kommunikation som demokratiserar. Det är därför spännande att skapa detta tillsammans med folk från hela landet på några av Sveriges mest exponerade annonsytor. Huawei jobbar under mottot ”Better Connected” och med Portraits of Sweden hoppas vi kunna sammankoppla människor och deras historier med varandra, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Technologies i Sverige.

I våras frontade Danny Saucedo kampanjen ”The Perfect Portrait” i samband med lanseringen av Huawei P10, där skapandet av det perfekta porträttet utforskades. Resultatet av projektet pryder för närvarande väggarna på Terminal 5 i väntan på att de så småningom byts ut mot bilder på vanliga svenskar.

– Det känns jättekul att vårens projekt med Huawei har fått en naturlig förlängning genom Portraits of Sweden. Det är spännande att vem som helst har chansen att få dela sin personliga och inspirerande berättelse på Arlanda. Jag ser fram mot att se svenskarnas tolkning av det perfekta porträttet, säger Danny Saucedo.

Samtliga bidrag samlas på portraitsofsweden.se och ansökningsperioden pågår till den 29 oktober.