En unik konstsamling som berör

Av publicerat

Foto: Bill Saylor

Passion, missanpassning och malaise i över hundra noga utvalda verk av över trettio internationella konstnärer, från konstmarknadens darlings, som till exempel Eddie Martinez, Katherine Bernhardt, Bill Saylor och Anna Camner, till svårfunna och kontroversiella verk av subkulturella ikoner som Charles Gatewood, Neckface, Justin Bartlett och Wes Lang. Vi är stolta att presentera utställningen som är baserad på en enastående privat samling med en sofistikerad blick och ett exceptionellt genomförande. Samtliga verk är till försäljning.


Utställningen ”The Roses of Heliogabalus” innehåller verk av många uppmärksammade samtida konstnärer från USA och Europa, som på olika sätt ger utlopp åt denna civilisations-malaise. Intensivt, omvälvande, explosivt och oftast politiskt inkorrekt.


Foto: Kathrine Bernhardt

Foto: Till Gerhard

Foto: Susanna Sinclair

BUKOWSKIS 21-30 september 2017, Berzelii Park 1, Stockholm

Curator Natalia Goldin Lundh