Höstig avsmakningsmeny

Av publicerat

Som en del av öppningen av Kitchen & Table Norrmalm kan man vid två tillfällen boka bord för en avslappnad avsmakningsmeny i skördesäsongens tecken med Marcus Samuelsson som värd.

Plantbaserade råvaror antar huvudrollen och kött, fisk och skaldjur utgör en högt skattad accessoar. Som gäst välkomnas man till bords nära det öppna köket och kan se kockarnas arbete under middagen. Bakom menyn står Kitchen & Tables egna krögare Marcus Samuelsson och köksmästare Tal Borenshtein.

– Upplevelsen kring denna meny ska vara att uppleva skördesäsongen på ett kul avslappnat sätt och bibehålla Kitchen & Tables härliga stämning oavsett om gästen äter en avsmakningsmeny eller en hamburgare hos oss. säger Marcus Samuelsson.

På menyn hittar man bland annat höstpizza med Svenska kantareller och tryffel, grillad gemsallad med smörrostad butternutpumpa och hasselnötter samt höstäpple med jordärtskocka och rostad vit choklad. Till kvällen serveras sustainable cocktails tillsammans med noga utvalda drycker där säsongens öl och hållbara viner utgör grunden, med eller utan alkohol.

Datum för Chef Table Dinner med Marcus Samuelsson är 20:e och 21:e september.