Vinmässa på At Six

Av publicerat

Snart är det dags för Enjoy Wine & Spirits egen vinmässa, The Show, att gå av stapeln på designhotellet At Six i centrala Stockholm. Vinproducenter från hela världen vallfärdar till den svenska huvudstaden och får sällskap av inhemska gastronomi-aktörer.

Drygt ett 40-tal vinproducenter från hela världen deltar vid Enjoy Wine & Spirits egen vinmässa, The Show, som anordnas vartannat år. I år är första gången som vineventet anordnas på designhotellet At Six, på Brunkebergstorg i centrala Stockholm.

– Det här är en unik chans att möta människorna bakom vinproduktionen, prova viner, upptäcka nyheter och skaffa sig vinkunskap från erfarna sommelierer, hälsar Thomas Holstein, vd på Enjoy Wine & Spirits.

Förutom att prova viner kommer besökarna att kunna lyssna på inspirerande seminarier och uppleva fantastiska smaker med gastronomiska partners på plats, däribland kaffemästarna Johan & Nyström och Medelhavsinspiratörerna Zeta.

– Ytterligare bevis på att The Show är mer än bara en vinmässa är det faktum att Royal Barbershop, en amerikanskt skolad barberare, finns på plats under lördagen, fortsätter Thomas Holstein.

The Show delas upp i en branschdag, fredag 29 september, och en konsumentdag, lördag 30 september. Till branschdagen anmäler man sig via enjoywine.se/theshow och till konsumentdagen, som delas upp i två pass, köper man biljetter via wineandfriends.se/theshow