Food Truck-SM i Kungsträdgården

Av publicerat

På lördag 9 september blir det en heldag i kungträdården i Stockholm för street food älskare. T del av matens underbara värld med en rad olika food trucks och andra utställare. Stora scenen kommer även att sprudla med musik och underhållning.

Kungsträdgården är en av Stockholms hetaste platser att mötas med familj och vänner. På lördag kommer det att vara fullt ös hela dagen med Stockholmsmässans nya matfestival. Förutom att den prestigefyllda tävlingen Food Truck-SM avgörs är det ett flertal andra utställare inom mat, bakning och dryck. Alla SM-deltagare finns på plats hela dagen för att servera mat i toppklass. Juryn leds av stjärnkocken Fredrik Eriksson som bland annat får med sig två matälskare som får chansen att vara med i juryn efter en utlottning på Sthlm Street Food:s facebookevent.

Stora scenen fylls av underhållning i form av DJ:s, artister, dans och utlottningar av biljetter till de kommande matmässorna. Det blir även magi när Robert Bronett ger en försmak av MagicXmas som arrangeras på Stockholmsmässan senare i höst.