Skapa läderskärp på ölfestivalen

Av publicerat

I helgen går Stockholm Brewers Festival av stapeln för första gången. Här hyllas Stockholms mikrobryggerier med provsmakningar av hantverksöl, mat, musik och workshops.

Konceptet Bulleit Bourbon Craft Night leds av klädbutiken Unionville och under denna workshop får besökarna skapa ett egen skärp av läder från Tärnsjä Garveri. Dessutom kan man prova på en Boiler maker – hantverksöl och Bulleit Bourbon.

– Bulleits grundare, Tom Bulleit är en sann hantverkssjäl. Tom jobbade som advokat i Kentucky i USA men valde en dag att lägga tjänstemannakarriären på hyllan för att skapa sin egen bourbon, baserat på ett gammalt familjerecept. Bulleit, som idag säljs världen över, härstammar från just kreativitet och det rena hantverket. Nu vill vi uppmuntra fler att upptäcka glädjen och energin som hantverk och skapande ger upphov till genom att lansera Craft Nights, säger Malin Möllerberg, nordisk pr-ansvarig på Diageo.

Var: Orionteatern
När: 2–3 juni
Biljetter: www.stockholmbrewersfestival.com