Zara Larssons porträtt välkomnar resenärer till Sverige

Av publicerat

Numera finns Zara Larssons porträtt i galleriet Welcome to my Hometown i ankomsthallarna på Terminal 5 och Terminal 2 på Arlanda. Stjärnan själv var på plats för avtäckningen av porträttet i dag.

Welcome to my Hometown består av 90 porträtt och är bland det första som välkomnar resenärerna till Stockholm när de landar på Arlanda. Representerade finns stoltheter inom kultur, nöje, musik, konst, idrott, design, arkitektur, mode, skönhet, affärsliv och entreprenörskap som antingen är födda, bor eller nu är verksamma i Stockholm.

Zara Larssons porträtt avtäcktes tidigare i dag och hon var på plats på Arlanda.

– Det känns superkul att ha blivit vald att få en plats i konceptet Welcome To My Hometown. Arlandas väggar är bland det första man ser när man landar i Sverige så det känns fint att få representera mitt hemland för alla som kommer hit, säger Zara Larsson.

Zara är en av Sveriges största musikexporter i dag och har blivit utsedd till Årets Artist på både Grammis 2017 och P3 Guld samt tagit emot Musikexportpriset 2016. Hon har inte bara en framgångsrik karriär utan har gjort sig ett namn för sin frispråkighet och sina åsikter.

Foto: Victoria Ström