TIllfälligt kaffebryggeri slår upp dörrarna

Av publicerat

Cold Brew är en stor trend i USA som ännu inte riktigt nått Sverige – trots att vi är ett av världens mest kaffedrickande länder. Mellan 31 maj och 4 juni öppnar Baileys ett pop up-kaffebryggeri vid namn Co-lab på Morfar Ginko i Stockholm.

Tanken är att under fem dagar erbjuda en ny kaffeupplevelse med Brew It Yourself-kurser och möjligheten att smaksätta sitt eget kaffe. Bakom bryggeriet står Mio Sallanto, Aadel Kersh, Fiona Fitzpatrick och Stefan Axel Foley.

– Baileys till eller i det varma kaffet är en naturlig och omtyckt smakkombination. Men det funkar lika bra om inte bättre till kallt kaffe. Med Co-lab vill vi få fler svenskar att få upp ögonen för denna härliga dryck. En iskall kaffe med Baileys och mycket is är den perfekt sommardrycken för såväl fikan på bryggan eller i solnedgång efter middagen som på fest med vänner, säger Malin Möllerberg, nordisk PR-ansvarig på Diageo.