Coworking i city

Av publicerat

Behovet av kontor och arbetsplatser har förändrats. I dag är flexibilitet och möjlighet till nätverkande nyckeln för allt fler. Just detta erbjuder GT30 i centrala Stockholm till 500 personer.

– Drömjobbet i dag är något helt annat än för 20 år sedan, och platsen där du vill utföra ditt arbete förändras i samma takt. Dagens entreprenörer kan inte skriva på ett kontorsavtal på tre år, för de vet inte om de har 1 000 anställda eller har gått i konkurs innan dess, säger Jenny Björk, General Manager på GT30.

GT30, på Grev Turegatan 30, erbjuder i dag sina medlemmar utöver en fysisk arbetsplats bland annat tillgång till 16 mötesrum, 2 poddstudior, auditorium för 120 personer, gastrobar, bageri, gym och eventytor.

Restaurang_pennyobill

Fokus ligger nu på att attrahera företag och branscher av olika slag för att medlemmarna ska kunna få ett maximalt utbyte av varandra.

– Jag ville se vad som händer om man blandar företag och branscher så att alla kan dra nytta av varandra. Tänk dig en medtech startup som har en jurist två dörrar bort, säger Patrik Åström, vd på Summit, som ligger bakom satsningen.

Coworking är i dag en internationell trend, och en ny bransch på snabb tillväxt. Kärna i konceptet är ett månadsmedlemskap för en arbetsplats där olika delar nyttjas gemensamt av medlemmarna.

Medlemskap hos GT30
Tecknas på 3 månader i taget, och finns i tre nivåer.
Lounge – 5 000 kr/månad, tillgång till alla lounger och kreativa utrymmen.
Desk – 7 000 kr/månad, som ovan men med egen fast skrivbordsplats.
Studio – 20 000 kr/månad och uppåt, eget rum, finns i olika storlekar.

GT30_361klarb