Nya restauranger på nöjesparken

Av publicerat

Portarna öppnar till årets säsong på Gröna Lund på lördag, 29 april. Inte nog med att attraktionen Ikaros öppnar, utan nöjesparken har en hel del andra nyheter.

– Vår ambition är att det man äter på vårt tivoli också ska vara en del av upplevelsen. Därför fortsätter vi vår matresa som vi inledde för några år sedan, där vi hela tiden utvecklar vårt utbud. I år kommer vi kunna bjuda på både bra cocktailupplevelser, härliga nygräddade läckerheter, unika läsksmaker, nygjorda churros och en riktigt häftig godisbutik, säger Magnus Widell, vd på Gröna Lund.

Årets nyheter är …

Godisfabriken – en ny godisbutik i Willy Wonka-anda med mässingsrör på väggarna och LED-skärmar i taket.
Coca-Cola Store – Nordens första Coca-Cola-butik där besökare kan blanda till sin egna unika läsk, köpa merchandise och Frozen-drycker.
Grädderiet – Våffelbruket bakom Lustiga Huset har ersatts av serveringen Grädderiet som bjuder på smaskiga läckerheter, så som våfflor, kaffe och mjukglass.
Terrassen – på balkongen på baksidan av Lustiga Huset byggs en ny restaurang med cocktails i centrum. Njut av mat, goda cocktails och en fantastisk utsikt.
Bonus! Churros på Tivolisnacks – kiosken utanför parken har nu lagt till churros på menyn.

UMG_Coca-Cola STORE_Exterior_Grona Lund

Terrassen