Välmöblerade möten i Göteborg

Av publicerat

Svenska möbeltillverkarna Offecct öppnar en mötes­arena i Göteborg. Tillsammans med Vescom flyttar de in på Packhusplatsen 3. Arenan är tänkt som en mötesplats för framför allt arkitekter och inredare som vill utveckla hållbara och attraktiva mötesmiljöer.

− Vi tror stenhårt på att kombinera lokalt hantverk, regional närvaro och global utblick. Västra Götaland med Göteborgsregionen som nav är en viktig och växande marknad för oss, säger Kurt Tingdal, vd för Offecct.

Sedan tidigare har Offecct mötesarenor i Stockholm, Malmö och Oslo, från och med april även i Milano.

− Traditionella showrooms där besökarna bara tittar på möbler har spelat ut sin roll. Till oss ska man komma för att få kunskap, samtala och träffa andra människor, säger Kurt Tingdal.

Text: Yvonne Gull, foto: Sören Håkanlind