Äggjakt – vinn hotellfrukost och övernattningar

Av publicerat

För fjärde året i rad anordnar Clarion Hotel en äggjakt i flera städer runtom i Norden. De gömda, guldfärgade äggen innehåller allt från hotellkuddar till frukostar, middagar och övernattningar. I år har dessutom aktiviteten utökats och 67 hotell på 47 orter deltar. Varje hotell har gömt mellan 20-100 ägg vardera – cirka 1 500 stycken totalt i Sverige.

– Genom Äggjakten aktiverar vi lokalbefolkningen och bjuder samtidigt in dem till våra hotell. Tack vare det stora intresset uppmanar vi alla att vara ute i god tid för att hitta ett av våra eftertraktade guldägg, säger Jessica Castegren på Clarion Hotel.

Äggen kan vara gömda var som helst i städerna men är alltid delvis synliga. Varje ägg är märkt med hotellets namn och inuti ägget anges hur vinnaren hämtar upp sitt pris.

Äggjakten finns i följande svenska städer: Arlanda, Arvidsjaur, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Luleå, Malmö, Nyköping, Oskarshamn, Skövde, Stockholm – Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Varberg, Visby, Västerås, Växjö, Örebro och Östersund.

Mer information finns på respektive hotells Facebooksida.

När: 13 april (vissa orter den 7 april) klockan 06-18

Obs! De gömda äggen ser inte ut som äggen på bilden.