Socialt experiment på Södermalms reklamplatser

Av publicerat

Södra Teatern i Stockholm startar nu ett socialt experiment – Offentligt meddelande. Under några veckor kommer reklamplatser på Södermalm att användas som ett sätt för människor att kommunicera med varandra.

Vem som helst kan skicka ett personligt meddelande till vem de vill. De mest tänkvärda, uppseendeväckande, provocerande och roliga sätts upp som affischer på reklamplatser på 30 olika platser på Söder i Stockholm.

– Vi tror på ett demokratiskt och öppet samhälle där alla kan göra sin röst hörd. Därför ger vi nu bort reklamytor på Södermalm för offentliga meddelanden. Projektet drog igång i går och vi har redan fått in över 50 både roliga och kloka meddelanden, berättar Johanna Carlberg, marknadschef på Södra Teatern, och fortsätter:

– Det är lite av ett experiment men vi hoppas såklart att det ska bli ett uppskattat och uppmärksammat inslag i det offentliga rummet och att vi kan fortsätta publicera budskap och kommunicera med varandra på Söders gator.

Skicka ditt meddelande på: sodrateatern.com/offentligtmeddelande

Foto: Södra Teatern