Ny design hos möteshotellet

Av publicerat
No. 01 / 04
Galleri
Fullskärm

Krägga Herrgård vid Ekolsundsviken i Mälaren har uppgraderat Sjövillan med helt ny design och interiör. Samtliga rum i den gula villan har renoverats under vintern och nu slår dörrarna upp för vårsäsongen.

Sjövillan bokas av ett mötessällskap om gången. Allt de behöver finns inom husets väggar: kök, lounge med öppen spis, mötesrum med plats för 13 personer, tre sovrum och terrass. Bryggan som sträcker sig ut i vattnet har ett sjöspa med flytande vedeldad bastu, jacuzzi och relaxavdelning.

– Många av våra gäster säger att det är som att komma hem när checkar in i Sjövillan och det är precis den känslan vi alltid velat åstadkomma. Vi har varsamt förfinat och förstärkt den känslan samtidigt som vi fört in nutidens interiör och form, säger Lars Aggestedt, hotelldirektör.