LEGO-konst på museum

Av publicerat

Från bit till borg – fantastiska byggen av LEGO består av LEGO-skapelser av hundratusentals olika bitar. Allt från stora landskap till mindre skulpturer, maskiner och tåglandskap visas i utställningen på Flygvapenmuseum i Linköping i helgen.

– Våra byggen håller hög klass internationellt. Med helgens utställning hoppas vi kunna bjuda alla som gillar Lego på både nya idéer och inspiration till sina byggen, säger Stefan Gustavson, från föreningen Swebrick, som samlar drygt 200 vuxna LEGO-entusiaster från hela landet.

Utställningen vänder sig inte bara till vuxna. Under helgen har besökare möjlighet att prata med utställarna och få inspiration till sina egna byggen och på plats finns även en lekhörna där alla får bygga.

När: 18-19 mars

a83eb7dba6570

Foto: Stefan Johansson, Andreas Kvant