Uppdaterad favorit

Av publicerat

På motormässan i Genève presenteras varje år många stora nyheter från flera varumärken. En av dessa är Volvos nya SUV XC60. Den nya bilen ersätter originalmodellen som under nio år efter sin lansering var den bäst säljande mellanstora SUV:en i Europa. XC60 står i dag för runt 30 procent av Volvos totala försäljning globalt, skriver Volvo i ett pressmeddelande.

– Vi har fokuserat på att bygga en bil som kan leverera körglädje till alla dina sinnen – från en fantastisk överblick över vägen framför dig i en vackert inredd och tyst kupé, till säkra och trygga köregenskaper. Vi har särskilt fokuserat på att göra livet lättare för våra kunder genom att förse dem med livets goda och tjänster som underlättar i vardagen, säger Henrik Green, Senior Vice President Produkt och kvalitet på Volvo Car Group.