Smygtitt på nya Stockholmshotellet

Av publicerat
No. 01 / 05
Galleri
Fullskärm

Scandic är i full färd med att utveckla sitt tredje signaturhotell, Downtown Camper, på Brunkebergstorg i Stockholm. Nu smygöppnas hotellets första färdiga rum och de första bilderna inifrån presenteras.

Interiören på Downtown Camper är modern och lekfull där inspiration hämtats från naturen och huvudstadens urbana distrikt. Tanken är att hotellet ska vara en utgångspunkt för resenärer som vill upptäcka det genuina Stockholm och en social mötesplats där spontanitet och avslappnat umgänge står i fokus. Traditionella konferensrum har avskaffats men det finns många naturliga platser och ytor för möten och events. Utöver dessa mötesplatser vill Scandic därmed även skapa en utgångspunkt för aktiviteter och avkoppling, samt inspirera gästerna att ta del av nya upplevelser.

– Hotellet är skapat för den nyfikne som gillar unika upplevelser och att själv vara med och skapa dem. Idag är lyx att få uppleva nya saker och att hitta tid att umgås tillsammans eller att få ta sig tid till sig själv. Vi fokuserar på att möjliggöra tillfällen för spontan interaktion och gemenskap mellan stockholmaren och besökaren, men också avkoppling för den som vill slappna av och komma bort en stund, säger Peter Jangbratt, Sverigechef Scandic.

Downtown Camper, som slår upp dörrarna i september i år har 494 gästrum samt många “connecting rooms” samt två större sviter bestående av flera rum som öppnas upp runt ett gemensamt vardagsrum, samt restaurang och en wellnessavdelning med pool.

Downtown Camper Guestroom Corner

Så här ser det första gästrummet ut som nu smygöppnas på Downtown Camper.

Foto: Scandic