Moderna artister visar upp sneakerskollektionen

Av publicerat

Skoföretaget Scorett nya minimalistiska och monokroma sneakerskollektion frontas av två av Sveriges modernaste artister.

– Sneakers Corner är det mode som idag råder i samhället, där sneakers fungerar så gott som till alla tillfällen, alla stilar och är mer än en trend. Ett mode som varken har någon övre eller undre åldersgräns, säger Robert Axelsson, marknadschef på Scorett.

Matar ”Näääk” Samba och Sofia Karlberg är ansiktena utåt när Scorett utvecklar sitt koncept Sneakers Corner med en ny vårkollektion.

– Vi jobbar med några av världens ledande varumärken och de artister vi har valt att samarbeta med i kampanjen Sneakers Corner känns därför självklara. Matar och Sofia är samtida, har härlig energi, och starka egna identiteter där sneakers spelar en självklar roll, vilket verkligen lyser igenom, fortsätter Robert Axelsson.

Matar Henrikki Samba, mer känd under artistnamnet Näääk, är en av Sveriges mest uppmärksammade rappare. Han har även hyllats som programledare för programmet “Lyckliga gatan” där artister från olika generationer möts och framträder varandras musik.

Sofia Karlberg har fått över 60 miljoner visningar på YouTube på sin cover av Beyonce’s “Crazy in Love” och hon är nu aktuell med singeln “A Bible of Mermaid Pictures”.

Sneakers Corner lanseras den 24 februari i butik och på webben.

scorett2

Foto: Christian Fang