Fulländad vinterupplevelse med bil och fjällstuga

Av publicerat

Volvo och Tablet Hotels lanserar en ultimat vinterupplevelse i de svenska fjällen. Utanför Åre hittar vi Get Away Lodge, ett fjällhus för de som vill ägna tid åt sina intressen och njuta av den svenska vinternaturen.

I ett enskilt område i Åre i de svenska fjällen ligger nyöppnade Get Away Lodge – en tillflyktsplats omgiven av snötäckta berg och djupa skogar. Fjällhuset, i traditionell stil med skandinavisk inredning, har nyligen renoverats och består av ett sovrum för två, fullt utrustat kök, vardagsrum med eldstad, matsal, kontor, yogarum samt ett utrustningsrum fyllt med allt du kan behöva för vinterns alla aktiviteter. Här finns även en dygnet-runt concierge-tjänst som bland annat hjälper till med att boka bord på restauranger och rekommendera friluftsäventyr.

– Bilar och hotellupplevelser är en perfekt kombination, eftersom båda kräver hårt arbete för att resultatet ska se enkelt ut – och det här är ett exempel på när magin finns där, säger Laurent Vernhes på Tablet Hotels.

Volvo V90 Cross Country

Fjällhuset är en del i lanseringen av Volvo V90 Cross Country och den omfattande kampanjen för att svenskarna ska ta sig mer tid till sina fritidsintressen. En helt ny Volvo V90 Cross Country att låna ingår i paketet.

– Vår forskning visar att världen över så vill mer än sex av tio tillbringa mer tid utomhus, inte på kontoret. Vi vill uppmuntra människor att omprioritera och återuppta sina största intressen. Lodgen är den perfekta platsen för den som vill fly bort några dagar för att hitta den svåra balansen mellan arbete och fritid som vi alla har hört om, säger Björn Annwall på Volvo Car Group.

Lodgen går att boka under en begränsad period, men förhoppningsvis är Get Away Lodge bara är den första av många.