Ny lounge för flygresenärerna

Av publicerat

För de som pendlar mycket och reser ofta öppnar SAS nu ytterligare en SAS City Lounge – den här gången på Stockholm Central.

Den första loungen i samma stuk öppnade i slutet av 2016 på Stureplan i Stockholm. EuroBonus Guld- och Diamantmedlemmar kan ta del av den nya arbets- och mötesplatsen där det ingår wifi, kaffe, te och concierge-service. Den avslappnande miljön har öppna ytor och inspirerande design.

– Vi vet hur viktig tiden är för våra resenärer och arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot de som reser ofta med oss på SAS. Med inspiration från andra medlemsklubbar och nya kundinsikter kring efterfrågan på tillfälliga kontor runt om i världen öppnar vi nu SAS sin andra SAS City Lounge. Vi ser fram emot att hälsa våra kunder välkomna vare sig det gäller ett möte, att kunna arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö i centrala Stockholm, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

Loungen är öppen 9-17 på vardagar och är ett samarbete med NO 18 Office & Lounge.