Glasnyheter presenteras på Formex

Av publicerat

Formex är den största mötesplatsen för nordisk inredning och anordnas två gånger om året. Årets första mässa äger rum 18-21 januari och givetvis kommer Orrefors att vara på plats.

Den 18 januari 9:30 har Orrefors sin pressvisning där de visar upp flera av sina nyheter som bland annat inkluderar serien “Metropol” av Erika Lagerbielke, en modern serie kristallglas med en droppe svart färg fångad i det klara glaset; “Morberg Exclusive Champagne”, en utökning av Per Morbergs exklusiva glasserie med guldkant; “Carat Klotvaser” av Lena Bergström, två nya vaser i Orrefors största succé någonsin; “Graphic” av Magnus Forthmeiier, vaser med minimalistisk grafik; “Sweden” av Emma Ekberg, två skålar med symboler som representerar Sverige.

Läs mer och se alla nyheter på orrefors.se.