Fler föreställningar med succémusikalen

Av publicerat

Succén The Phantom of the Opera på Cirkus förlängs med 30 föreställningar i vår efter enorm efterfrågan och i stort sett fullsatta hus varje kväll.

Teatern är en av världens mest storslagna musikaler och har setts av över 140 miljoner människor världen över. I Stockholm hade musikalen nypremiär i september, då med Peter Jöback i rollen som Fantomen och Emmi Christensson som Christine Dáae.

– Jag är så otroligt glad över det enorma mottagande vi får från press och publik! Det är en majestätisk produktion med alla fantastiska människor i teamet, både på och bakom scenen. Det här är ett stort härligt teamwork och jag är stolt över att både spela Fantomen och vara medproducent, säger Peter Jöback.

Text: Josefine Sandqvist, foto: Matthew Murphy