Franskt julbord på boulebaren

Av publicerat

Årets julbord på Boulebar erbjuder ett bra alternativ till den vanliga svenska julmaten. Temat är franskt och vörten byts ut mot baguette, sillen mot ostron och glöggen mot champagne. I Frankrike är middagen den viktigaste jultrditionen. Hela släkten och alla vänner samlas för att umgås kring många olika rätter att dela på. Till skillnad mot det vanliga svenska smörgårdsbordet serveras rätterna direkt på bordet.

– Fransoserna är bättre på att lyxa till det på julen och den franska julmiddagen består alltid av de bästa råvarorna som till exempel anka, skaldjur och champagne. Traditioner som jag i ett tätt samarbete med Boulebars köksmästare skapat årets julmeny kring, säger Johan Ahlstedt, matinspiratör på Boulebar.

Blanda en sydfransk upplevelse med kul boulespel på Boulebar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Pris: 565 kr

Foto: Joakim Hovrevik