Bli proffs på Pokémon GO – del 2 och 3

Av publicerat

Nu kommer del två och tre i Pokémon GO-guiden vi tidigare skrivit om i INRIKES. Den första handboken, Pokémon GO – den ultimata inofficiella guiden, släpptes tidigare i höst och blev en succé. Uppföljarna ger avslöjar hemligheterna bakom hur man får de starkaste Pokémonsen och ger de bästa tipsen på hur man blir bäst i strid.

Pokémon: Superhemliga tips bjuder på tips på hur man tränar och strider i gymmen med störst framgång, hur man gångar de bästa Pokémonen, hur man levlar upp och gör sina Pokémon starkare.

Pokémon: Fångst och strider är speciellt framtagen för spelare som vill bli proffs på att strida i spelet. Boken tipsar om vilka Pokémon du bör använda, hur man använder specialattacker samt när och hur  du bör anfalla.

– Intresset för Pokémon GO är fortfarande enormt, och med våra nya handböcker blir vi först med att erbjuda en komplett serie böcker som hjälper spelarna till nästa nivå, säger Malin Esaiasson, nordisk produktchef för Egmont Books.

Böckerna är skriva av Justin Ryan och kostar ca 99 kr.

Foto: Egmont Publishing