Målgruppsanpassade bostäder

Av publicerat

Första spadtaget är nu taget i Riksbyggens projekt Bonum i Västra Hamnen i Malmö. Här byggs nu 44 seniorsbostäder i ett läge men närhet till både hav och stad. I konceptet som vänder sig till hushåll med minst en person 55+ erbjuds även individuellt anpassade tjänster som kan inkludera allt från vattning av blommorna till att tömma brevlådan. Det som sticker ut snyggt i är de fantastiska balkongerna och dess mjuka linjer.

– Brf Ankaret byggs i det moderna och miljösmarta kvarteret Sjöfararen som har blivit en internationell förebild för hållbar stadsutveckling. Genom att skapa attraktiva bostadslösningar för personer som är 55+ vill vi även bidra till att öka rörligheten på bostadsmarknaden i Malmö, säger Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggen i södra Sverige.

Av: Yvonne Gull