Sveriges bästa konferenshotell

Av publicerat

Vid galan World Travel Award som hölls på Sardinien i början av september utsågs Ystad Saltsjöbad till Sveriges bästa konferenshotell. Word Travel Award är en branschorganisation som uppmärksammar exeptionella hotell världen över och anläggningarna röstas fram av både yrkesverksamma och hotellgäster.

– Det känns otroligt roligt och hedrande att få ta emot det yttersta förtroendet hos de kunder som håller möten och konferenser hos oss. Det visar att de satsningar som vi lagt på företagskunden och konferensprodukten den senaste tiden, dels i fråga om interiör design och komfort i lokaler men även på matkoncepten för konferenser, har gett resultat säger Anders Nilsson, vd för Falkenberg Strandbad (ytterligare en anläggning som även den ingår i ESS group).

Av: Yvonne Gull