Den ultimata Pokémon GO-guiden

Av publicerat

Pokémon GO – den ultimata inofficiella guiden är precis vad det låter som. Här finns allt du kan behöva för att bli en mästare på succéspelet. Tips på hur du snabbast kommer upp i nivå, strategier för att ta ner gym, hur olika sorters Pokémon står sig mot varandra, information om de olika lagen och historien bakom konceptet.

På Inrikes har vi blivit hänförda av spelet. Allt som oftast går vi ut för att fånga ytterligare några små monster under lunchen och varje morgonen jämför vi föregående dags fångster.

Den här guiden är perfekt på det sättet att den samlar all info på ett och samma ställe – eller för dig som inte orkat googla fram svaren på dina frågor på egen hand. Tabellerna över alla Pokémon och tillhörande information är troligen det jag kommer att ha mest nytta av eftersom de ger en bra överblick. De övriga beskrivningarna är till störst hjälp för de som precis börjat spela eller som ännu inte hunnit nörda in sig ordentligt.

Boken är skriven av Cara Copperman, publiceras av Egmont Publishing Books och kostar ca 149 kr. Del två och tre släpps inom kort.

Av: Josefine Sandqvist, foto: Egmont Publishing