Låt tystnaden tala – Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid

Av publicerat

Nu lanseras en uppdaterad modell av Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid. Några av nyheterna är utökade säkerhetspaket, utökad räckvidd och prioriterad eldrift.

– De allra största förändringarna på kommande modellår 2017 gäller den prioriterade eldriften och säkerheten. En stor teknisk förändring är att man nu med en enkel knapptryckning kan styra när man vill köra enbart på el, vilket gör att man kan göra alla kortare resor helt eldrivna. Även säkerhetssystemet är uppgraderat. Bilen har även utrustats med ny radio, som är kompatibel med Apple CarPlay vilket gör att man med rösten kan styra navigation, telefon och textmeddelanden under körning, utan att ta fokus från körningen säger Anders Erngren, produktchef på Mitsubishi Motors.

Bilen erbjuds i åtta olika exteriörfärger, bland annat en ny: Cool silver metallic. Klädseln finns i tre varianter: svart läder med sömmar i silver, brunt läder med röda sömmar eller textilmaterialet comfort tech.

En av de viktigaste nyheterna är den förbättrade säkerheten. Autobromssystemet är utvecklat så att det nu känner av gångtrafikanter också. Helt nytt är den Dödavinkel-varningen som upptäcker svårsetta fordon.

Läs om alla nyheter – eller boka provkörning – på mitsubishimotors.se.

Foto: Mitsubishi Motors