White Guide-vinnande caféet öppnar på inrikesterminalen

Av publicerat

Caféet RC Chocolat, som fick utmärkelsen “Årets Värt en Resa” i White Guides caféguide 2016, har sedan tidigare ett café på Terminal 5 på Arlanda. Nu expanderar det franskinspirerande konditoriet och öppnar ännu ett café på inrikesgaten Terminal 3.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett utbud där råvarorna är utvalda med omsorg och av högsta kvalitet. Med bas i Sigtuna representerar familjeföretaget RC Chocolat det småskaliga och närproducerade som vi tycker är ett bra komplement till de större aktörerna på Arlanda, säger Magnus Ros, kommersiell direktör på Swedavia.

På RC Chocolat görs alla bakverk för hand: bröd, bullar, chokladpraliner, chokladtryfflar, bakelser och tårtor. Till detta serveras varm choklad och kaffe, där bönorna valts ut med särskild hänsyn till miljön.

Foto: Roger Malmgren