Zombieinvasion!

Av publicerat

På Liseberg är Halloween i år större, bättre och fyllt med zombies. Under 13 dagar är en stor del av parken öppen, inklusive 30 attraktioner samt ett ruskigt Hamnkvarter och området Distrikt Z – där en zombieattack äger rum. Zombies har byggt barriärer av bilvrak, containrar och skrot medan personalen stängt in sig på ett av kontoren. Hela fyra olika skräckhus kommer att skrämma slag på gästerna och för de lite mindre finns det disco och kaninteater bland pumpor och häxor.

– Även om vi framförallt har utvecklat skräckkoncepten i år med Distrikt Z, Zombie, ett betydligt mörkare Hamnkvarter och skräckhuset The Experiment som blivit mer än dubbelt så långt och mycket blodigare, så är Halloween på Liseberg fortfarande en plats för både stora och små, säger Lisebergs konceptutvecklare Lotta Carlsbogård.

När: 21–23 oktober och 28 oktober–6 november