Fotografiska är världens näst bästa musei-restaurang

Av publicerat

På årets Leading Culture Destinations hamnade Fotografiskas restaurang på en andraplats över världens bästa musei-restauranger.

– Ett stort tack till Paul och hans fantastiska team som levereras i toppklass varje dag, vilket har gjort att våra gäster och den framstående juryn i LCD Awards fått uppleva att vår restaurang inte bara är i världsklass men den nästa bästa i världen, säger Fotografiskas VD och medgrundare Jan Broman (och hans bror Per Broman) om Paul Svensson och hans köksteam.

Paul Svensson förklarar:

– Vi hänger oss till att utveckla den mest inkluderande, hållbara restaurangen och museet i världen och är inriktade på att erbjuda våra gäster tillfredställelse och överraskningar. Njutning genom hälsa är vårt mål och vi experimenterar alltid med nya sätt att servera upplevelser som expanderar och berikar våra gästers smak såväl som tankar, säger Paul Svensson.

Tävlingen hölls den 30 september i London. Anledningen till tävlingen är att belysa att dagens museum är mycket mer än förvaltare av kulturellt innehåll utan krafter som driver den kulturella utvecklingen i samhället. Vann gjorde Musée des arts Decoratifs i Paris.

Foto: Johan Ståhlberg