Designhotell i Vasastan

Av publicerat

På Gävlegatan i Stockholm kommer Nobis att öppna ett designhotell med 264 rum som beräknar stå klart hösten 2018. Fastigheten utvecklas av Kungsleden som nu har tecknat ännu ett avtal med Nobis för ytterligare kvadratmeter till hotellverksamheten. Totalt kommer hotellet att omfatta 11 000 kvadratmeter och inkludera konferensytor, spa, gym, bar och restaurang samt en takterass.

– De nya ytorna gör att vi kan skapa ännu fler hotellrum och erbjuda stockholmare och turister en bar med takterrass och fantastisk utsikt över takåsarna. Med ytterligare ytor för spa och konferens blir vårt erbjudande än mer attraktivt, vilket jag är mycket nöjd med. Det här är ett koncept jag har velat göra länge och det är väldigt kul att få förverkliga det tillsammans med Kungsleden, kommenterar Sandro Catenacci, vd Nobis AB.

Av: Yvonne Gull