Fotoutställning med Håkan Hellström

Av publicerat

Femman i Nordstan presenterar en fotoutställning inför Håkan Hellströms utsålda konserter på Ullevi. Utställningen är baserad på fotoboken Håkan på Ullevi och består av bilder från 2014 års konsert i arenan då 69 349 personer trängde ihop sig under en historisk kväll. Elva fotografer har porträtterat den folkkära artisten från morgon till kväll under konsertdygnet.

– Som en av Göteborgs mest centrala handels- och mötesplatser ser vi fram emot att bjuda in både göteborgare och turister till att ta del av den här skildringen av en folkkär artist under ett legendariskt konsertdygn i Göteborg. Vi ser fram emot en folkfest i Göteborg under kommande konserthelg i juni, säger Louise Kihlberg, Marknadschef på Hufvudstaden.

Första upplagan av ”Håkan på Ullevi” (Max Ström 2014) är numrerad och begränsad till 14 607 exemplar. Fotografer: Paul Hansen, Marcus Erixson, Evelina Carborn, Caroline Tibell, Daniel Stiller, Carl Sandin, Peter Claesson, Niclas Maopoix, Jeppe Wikström, Patric Leo, Stefan Isaksson.

Utställningen pågår: 19 maj – 7 juni.

Hakan2_foto Marcus Erixson

Foto: Marcus Erixson