Officiell inkvartering

Av publicerat

Då Skandinaviens största golfevenemang, Nordea Masters, går av stapeln den 2-5 juni är det Quality Hotel Friends som kommer att stå som officiella samarbetspartner då det gäller inkvartering. Tävligen kommer att äga rum ute på Bro Hof Slott och självklart hoppas vi på en finfin placering för Henrik Stenson som även han väntas checka in på hotellet.

– Det är en stor ära att få vara Official Hotel Partner för Nordea Masters 2016! Vi ser detta som en unik möjlighet att stärka banden mellan Nordea Masters organisationen och Quality Hotel Friends. På papperet så kanske vi verkar oerhört olika men i praktiken så är vi båda högpresterande aktörer som har kvalitet och hjärta i fokus för allt vi gör så det här känns mycket bra och som en win- win för oss alla. Jag ser fram emot att ta hand om våra golfgäster och ge dem den avslappnade miljö som de behöver efter en dag på banan, Björn Callin vd och hotelldirektör på Quality Hotel Friends.

Av: Yvonne Gull