Paradis för cyklisten

Av publicerat

Snart kan du njuta av cykling på Bjärehalvön över vackra landskap med utsikt över Västerhavet. Här byggs nämligen Nordens bästa cykeldestination för landsvägscyklister. Bakom satsningen står Scandinavian Resort och Cykelklubben, de kommer att anordna ett tiotal cykelrutter för både vardagsmotionärer och de som vill träna lite hårdare.

– Vi har ambitionen att, precis som Mallorca, bli ett cykelparadis och vi har alla möjligheter att lyckas. På Bjärehalvön kan vi erbjuda en mängd säkra, bilfria småvägar i ett hänförande landskap med allt från böljande rapsfält och bokskog till fantastiska vyer över hav och strand. Mellan tränings-passen njuter du av god mat och avkopplande spa på våra hotell, säger Jonas Olsson, försäljnings- och marknadschef på Scandinavian Resort.

Av: Joline Ekman, foto: Scandinavian Resort