Catwalk på flygplatsen

Av publicerat

Helsingfors flygplats kommer i maj att förvandlas till en catwalk där sju modedesigners visar upp trender från sina respektive land för att hylla kopplingen mellan Europa och Asien.

Den 24 maj för Finnair samman Europa och Asien i en spektakulär modeshow kallad ”Match Made in HEL” på Helsingfors flygplats. De sju modedesignerna kommer att avslöjas nu i mars men känt hittills är att de alla är från Norden, England eller Asien och har handplockats för att representera modetrenderna från sina respektive land.

– Helsingfors flygplats är den främsta knutpunkten för resenärer som flyger mellan Asien och Europa och vi ser att trender förs mellan kontinenterna. Därför är själva flygplatsen en viktig och konstant inspirationskälla för oss, säger Katja Siberg, Marknads- och företagsutveckling på Finavia.