Utmärkta kockar

Av publicerat

I den internationella kocktävlingen ”Copper Skillet” för kockar inom mötesindustrin och medlemmar i IACC gjorde åtta kockar upp om den svenska titeln och möjligheten att representera Sverige i Europafinalen.

Tävlingen innebär att kockarna får 30 minuter på sig för att utifrån en matkorg med samma råvaror tillaga något delikat på gasolkök. I seniorklassen korades Kalle Eriksson på Sigtunahöjden till vinnare. Vinnare i juniorklassen blev Daniel Gustavsson på Stora Brännbo.

– Sigtuna Meetings med anläggningarna Sigtunahöjden och Stora Brännbo har som affärsidé att vara en professionell partner som skapar framgångsrika möten. Detta är ett bevis och en skön bekräftelse på hur viktigt det långsiktiga arbetet med utveckling och kvalitetshöjning av matupplevelsen är. Det är en ständigt pågående process och vi är väldigt stolta över att ha Kalle och Daniel i våra köksteam. Framgång föder framgång och vår vision att tillhöra toppskiktet av mötesanläggningar i Norden sporrar oss bara ytterligare, säger ägarna Lotta Boman, vd på Sigtunahöjden och Björn Jonzon, vd på Stora Brännbo.

Fakta: Sigtuna Meetings består av Stora Brännbo och Sigtunahöjden. Med 15 minuter från Arlanda flygplats, 200 hotellrum, 53 möteslokaler, gym, spa, event samt prisbelönta kök är Sigtuna Meetings en part att räkna med i Mötessverige. Sigtuna Meetings ägs och drivs i privat regi. Detta bidrar till ett stort personligt engagemang

Text: Yvonne Gull