Ny lyxig biltjänst

Av publicerat

Audi har inlett ett nytt samarbete med svenska Oscar Properties och tillsammans lanserar de en ny biltjänst som kommer underlätta vardagen för de som inte behöver bil dagligen eller som är i behov av en extrabil.

Biltjänsten heter Audi Unite och erbjuder skräddarsydda erbjudanden och service till boende i Oscar Properties hus. Syftet med tjänsten är att det ska vara enklare att dela en premiumbil på sammanlagt fyra personer. I Oscar Properties större nyproduktioner så som Norra Tornen i Vasastan och 79&Park på Gärdet aktiveras tjänsten i form av egna parkeringsplatser samt en Audi unite-app som gör det lättare att hitta grannar i huset som vill dela en bil.

– Både Audi unite och Oscar Properties erbjuder innovativa och modern lösningar för människor som värdesätter ett urbant liv. Tillsammans underlättar vi för de boende i Oscar Propertis hus som vill dela en premiumbil, säger Caroline Pott, Head of Product Development and Customer Experience, Audi mobility innovations.

audi3-1 audi4-1