Bästa mötesplatsen korad

Av publicerat

Nyrenoverade och med spa uppgraderade Hooks Herrgård i Småland har nu utsetts till Årets Svenska Mötesplats 2014. Vinnaren av pristet utses av 2 000 slumpvis utvalda kunder hos Svenska Möten som besökt någon av de totalt 120 anläggningar man representerar.

Motiveringen till priset lyder:

“För att de erbjuder “Ett slags skönare liv”. Oavsett om du är företagskund, golfare, utsliten småbarnsförälder, singel eller hopplöst förälskad!”

– Jag blev oerhört glad och positivt överraskad över utmärkelsen Årets Mötesplats 2014. Detta är ett kvitto på att vi jobbar med rätt saker och utmärkelsen är något som all personal ska ta åt sig av och glädjas över. Med vårt nya fina spa har vi nu tre starka segment: konferens, golf och spa som ger en fantastisk helhet och jag känner att vi står väl rustade inför framtiden, säger Hans Edberg, vd för Hooks Herrgård.