VM-appar klara

Av publicerat

Med skid-VM i Falun runt hörnet har två officiella appar för tävlingarna nu blivit tillgängliga för nedladdning till telefoner och surfplattor – Live Results Falun2015 och Live Arena Falun2015.

Live Results Falun2015
I appen finns kartor och alla nyheter från Falun2015, samt det fulla programmet för tävlingarna och evenemang därutöver. I samband med att VM startar presenteras även ingående information om alla tävlingsdeltagare och tävlingsresultat som uppdateras i realtid. För användare som är på plats finns även information om trafik, transporter och aktuell väderinformation.

Live Arena Falun2015
Appen är utvecklad för plattor med innovativ 3D-teknik. När VM startar kan användaren själv bestämma vilka TV-kameror hon/han vill följa under tävlingarna (gäller endast Sverige och USA) och därmed vara sin egen TV-producent. Det kommer även att finnas möjlighet att följa skidåkare direkt i spåret via en interaktiv karta i 3D-miljö.

Illustration: Falun2015