Kändisarna tar över Diplomat

Av publicerat

På den världsberömda och alltid lika högaktuelle celebrityfotografen Terry O’Neills CV finns fotografier på de allra största rockbanden, filmstjärnorna, politikerna, sportikonerna och medlemmar av kungahus: bland andra Nelson Mandela, Brigitte Bardot, Elvis Presley och Audrey Hepburn.

I höst kommer han åter igen till Stockholm med en ny utställning i samarbete med galleri Tres Hombres Art på Hotel Diplomat. O’Neill ställde ut här för första gången 2012 och ser nu fram emot ett nytt samarbete.

– Jag är överväldigad av den uppskattning och det varma mottagande jag fått från människorna här, och jag blir lika glad varje gång jag får förfrågan att komma hit och ställa ut. Svenskarna har öga för konst, vilket gör att jag känner mig extra hedrad, säger Terry O’Neill.

Utställningen har tema ”Fashion & Style” och innehåller en unik samling foton som aldrig tidigare visats i Stockholm. Utställningen finns i loungen på Hotel Diplomat och pågår fram till 14 november. Mick's Parka